INGREDIENTAI:
- 200 gramų bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 50 gramų sviesto
- 100 gramų grietinės
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjautome 100 g svorio gabalais ir marinuojame.
Marinatas gaminamas iš susmulkintų svogūnų, česnako, citrinos rūgštelės, druskos bei pipirų.
Palaikome kiaulieną šaldytuve 3-4 val.
Po to gabalėlius dedame į skardą, aplink apdedame kmynais bei druska įtrintomis bulvemis ir kepame 200-180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.
Baigiant kepti ant viršaus uždedame grietinę grietinę.
Skanaus.
Autorius: Rosita
REKLAMA