INGREDIENTAI:
- 8 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės kalendrų (smulkinta)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 400 gramų vištiena (krūtinėlė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 1 valgomasis šaukštas citrinų ((sultys))
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėlę padaliname norimo dydžio kepsnelius.
Pasigaminame marinatą iš citrinų sulčių, medaus, kalendros, išspaustų česnakų bei prieskonių ir ištriname juo vištienos krūtinėlę.
Paliekame bent 2 valandoms pasimarinuoti.
Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
Autorius: Aušra
REKLAMA