Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai obuolių
- 5 vienetai kiaušinių
- 12 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 380 gramų kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su kondensuotu pienu bei grietine.
Į gautą masę suberiame išsijotus bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Obuolius supjaustome kubeliais ir sudedame į tešlą.
Galima sluoksniuoti: pilti tešlos, užberti obuolių, vėl pilti tešlos ir vėl užberti obuolių ir t.t. Aš tai sumaišau obuolius su visa tešlos mase.
Kepimo indą ištepame sviestu ir apačią pabarstome džiūvėsėliais.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai obuolių
- 5 vienetai kiaušinių
- 12 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 380 gramų kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su kondensuotu pienu bei grietine.
Į gautą masę suberiame išsijotus bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą.
Obuolius supjaustome kubeliais ir sudedame į tešlą.
Galima sluoksniuoti: pilti tešlos, užberti obuolių, vėl pilti tešlos ir vėl užberti obuolių ir t.t. Aš tai sumaišau obuolius su visa tešlos mase.
Kepimo indą ištepame sviestu ir apačią pabarstome džiūvėsėliais.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą