REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persijoti miltus, druską, kepimo miltelius. Įtrinti sviestą, įberti cukraus, įdėti nuluptus ir susmulkintus obuolius, įpilti pieno. Išminkyti tešlą. Jei reikia įdėti dar miltų, kad tešla neliptų prie rankų. Iškočioti 8 mm storio ir formuoti (stikline ar sausainių formele) 5-6 cm skersmens paplotėlius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Paplotėlių viršų patepti pienu ir apibarstyti vaniliniu cukrumi. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę, kepti 20-25 minutes, kol gražiai apskrus. Patiekti su sviestu, uogiene ar medumi. Tinka sausučiai prie arbatos ar kavos. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persijoti miltus, druską, kepimo miltelius. Įtrinti sviestą, įberti cukraus, įdėti nuluptus ir susmulkintus obuolius, įpilti pieno. Išminkyti tešlą. Jei reikia įdėti dar miltų, kad tešla neliptų prie rankų. Iškočioti 8 mm storio ir formuoti (stikline ar sausainių formele) 5-6 cm skersmens paplotėlius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Paplotėlių viršų patepti pienu ir apibarstyti vaniliniu cukrumi. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę, kepti 20-25 minutes, kol gražiai apskrus. Patiekti su sviestu, uogiene ar medumi. Tinka sausučiai prie arbatos ar kavos. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų