REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas, SANTA MARIA)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės (kremui)
  • 300 gramų varškės (kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (SANTA MARIA)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus (kremui, SANTA MARIA)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus (SANTA MARIA)
  • 0.5 litro pasukų (arba kefyras)
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (kremui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas, SANTA MARIA)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės (kremui)
  • 300 gramų varškės (kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (SANTA MARIA)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus (kremui, SANTA MARIA)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus (SANTA MARIA)
  • 0.5 litro pasukų (arba kefyras)
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (kremui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 asmenims (apie 12 vnt.)

    Obuolius supjaustykite į 12 labai plonų skiltelių. Likusią obuolių dalį
    sutarkuokite. Tada įmuškite kiaušinius, sudėkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską, SANTA MARIA prieskonius, pasukas ir sviestą. Viską gerai išmaišykite.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ant nedidelės ugnies. Sudėkite 3–4 obuolių skilteles, ant kiekvienos užpilkite po pusę šaukštelio cukraus ir ant viršaus uždėkite tešlos, kad gautųsi 3–4 blynai. Kepkite, apversdami vieną kartą, apie 2 min. iš abiejų pusių, kol blynai paruduos.
    Patiekite su čiobrelių ir varškės kremu.

    Varškės kremas su čiobreliais:
    išplakite grietinėlę su cukrumi ir SANTA MARIA prieskoniais. Įdėkite varškę ir gerai išmaišykite.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų