REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 40 gramų migdolų
  • 300 gramų obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
    Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
    Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
    Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
    Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
    Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 40 gramų migdolų
  • 300 gramų obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
    Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
    Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
    Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
    Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
    Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų