Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 40 gramų migdolų
- 300 gramų obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 40 gramų migdolų
- 300 gramų obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nuvalyti, smulkiai supjaustyti.
Nedideliame vandens kiekyje ištirpinti 1 šaukštą cukraus ir užvirti.
Po to suberti į vandenį obuolius ir troškinti ant stiprios ugnies uždarame inde 2-3 min.
Atskirai išplakti kiaušinio trynį su sviestu ir likusiu cukrumi.
Į šią masę sudėti smulkintus migdolus, miltus, citrinų sultis ir žievelę, o po to kiaušinio baltymus, išplaktus su šaukšteliu cukaus pudros.
Kepimo formą ištepti aliejumi, sudėti obuolius, užpilti migdolų mase ir kepti apie 10 min. 200 laipsnių orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą