Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (malti)
- 0.5 valgomojo šaukšto medaus
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/4 stiklinės acto (raudonojo vyno)
- 500 gramų kiaulės nugarinės (gabaliukas)
- 1/4 stiklinės vorčesterio padažo
- 2 valgomieji šaukštai raudonėlių (švieži, kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Sumaišykite visus marinato ingredientus ir jame apvoliokite stambiai supjaustytus nugarinės gabalus. Sandariai uždarykite indą, jog geriau išsimarinuotų. Geriausia laikyti per nakt. Jei neturite laiko pakaks ir 3 valandų (įviniokite į spec. popierių ar foliją, kad geriau išsimarinuotų).
2. Kepti orkaitėje arba grilyje. Grilyje kepame ant kaitrios ugnies apie 3 minutes iš kiekvienos pusės. Orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
3. Iškepus kepsnius keliolikai minučių padėkite šaltai, kad išsiskirtų daugiau sulčių. Nebijokite šaltų valgyti neteks :).
4. Patiekti su mėgiamomis salotomis, daržovėmis ar kuo kitu :).
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (malti)
- 0.5 valgomojo šaukšto medaus
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/4 stiklinės acto (raudonojo vyno)
- 500 gramų kiaulės nugarinės (gabaliukas)
- 1/4 stiklinės vorčesterio padažo
- 2 valgomieji šaukštai raudonėlių (švieži, kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Sumaišykite visus marinato ingredientus ir jame apvoliokite stambiai supjaustytus nugarinės gabalus. Sandariai uždarykite indą, jog geriau išsimarinuotų. Geriausia laikyti per nakt. Jei neturite laiko pakaks ir 3 valandų (įviniokite į spec. popierių ar foliją, kad geriau išsimarinuotų).
2. Kepti orkaitėje arba grilyje. Grilyje kepame ant kaitrios ugnies apie 3 minutes iš kiekvienos pusės. Orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
3. Iškepus kepsnius keliolikai minučių padėkite šaltai, kad išsiskirtų daugiau sulčių. Nebijokite šaltų valgyti neteks :).
4. Patiekti su mėgiamomis salotomis, daržovėmis ar kuo kitu :).
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą