REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų jautienos faršo
  • 170 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas šalavijų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrė
  • 110 gramų džiūvesėlių
  • 0.5 vieneto maltos saldžiosios paprikos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų (šviežiai grūsti )
  • 1 skiltelė česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų jautienos faršo
  • 170 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas šalavijų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrė
  • 110 gramų džiūvesėlių
  • 0.5 vieneto maltos saldžiosios paprikos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų (šviežiai grūsti )
  • 1 skiltelė česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Susmulkinti česnako skiltelę, išplakti kiaušinį.
    Visus produktus sudėti į didelį dubenį ir gerai išmaišyti rankomis.
    Masę padalinti į dvi dalis ir rankomis suformuoti su kepaliukus.
    Puošti akytes pipirais, o ausytes lauro lapais.
  2. Dėti į kepimo indą ir kepti 1 - 1,5 vallandos.
    Iš pradžių uždengti kepimo folija, o pabaigoje nuimti, kad apskrustų.
    Skanus ir karštas, ir šaltas.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų