REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės.
    Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.)
    Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą.
    Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min.
    Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.)
    Tikrai skanus ir labai pigus desertas.
    Skanaus!

Autorius: Tadas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės.
    Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.)
    Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą.
    Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min.
    Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.)
    Tikrai skanus ir labai pigus desertas.
    Skanaus!

Autorius: Tadas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų