REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • šiek tiek cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 50 gramų migdolų
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 stiklinė miltai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • šiek tiek cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 50 gramų migdolų
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 stiklinė miltai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Migdolus pakepame orkaitėje arba keptuvėje be riebalų, kad taptų traškūs.
  2. Sumaišom varškę su cukrumi ir šaukštu grietinės. Jei varškė riebi, grietinės nereikia.
  3. Sviestą ištirpiname ir pilame į masę, gerai išmaišome.
  4. Dedame miltų tiek, kad masę būtų lengva formuoti ir ji neliptų prie rankų, o burbuliukas nesubliūkštų.
  5. iš tešlos formuojame kąsnio dydžio rutuliukus, slepiame juose riešutą ir voliojame kokoso drožlėse arba pabarstukuose.
  6. Dedame kokiai valandai į šaldytuvą, kad sustingtų. ( Bet jai labai nekantraujate, galima valgyti iš karto).

    Mėgaujamės :)

Autorius: Domantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų