Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 4 vienetai kiaušinių
- 450 gramų kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, druskos ir kiaušinių užminkyti makaronų tešlą, po 15 minučių plonai iškočioti ir supjaustyti, pageidaujamo pločio makaronus. Puode užvirti vandenį, sudėti makaronas ir įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus. Po 2-3 min. išvirusios makaronus nukošti. Sviestą sumaišyti su grūstu česnaku bei smulkintomis petražolėmis, krapais ar špinatais, pagardinti maltais pipirais, druska ir sumaišyti su virtais makaronais.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 4 vienetai kiaušinių
- 450 gramų kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, druskos ir kiaušinių užminkyti makaronų tešlą, po 15 minučių plonai iškočioti ir supjaustyti, pageidaujamo pločio makaronus. Puode užvirti vandenį, sudėti makaronas ir įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus. Po 2-3 min. išvirusios makaronus nukošti. Sviestą sumaišyti su grūstu česnaku bei smulkintomis petražolėmis, krapais ar špinatais, pagardinti maltais pipirais, druska ir sumaišyti su virtais makaronais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą