Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų kiaulienos
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų kiaulienos
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą