REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos ((malta))
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek kiaulienos ((žarnos))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos ((malta))
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek kiaulienos ((žarnos))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną sumalti mėsamle. Į sumaltą kiaulieną pridėti druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, česnaką ir palikti keletui valandų pastovėti vėsioje patalpoje arba šaldytuve (geriausia per naktį), kad vienodai pasiskleistų skoniai.
  2. Šią masę sukišti į gerai išvalytą ir išplautą žarną, persukant ją, kad dešrelės būtų vienodo dydžio.
  3. Virti apie 30 min.
  4. Patiekti su bulvėmis, virtomis su morkomis bei pagardintomis krapais, ir šviežiomis daržovių salotomis. Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų