Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 450 gramų morkų
- 3 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės pieno
- 45 gramai manų kruopų
- 150 gramų varškės (riebi)
- šiek tiek druskos
- 15 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti, įpilti truputį vandens arba pieno ir išvirti.
Virtas morkas kartu su skysčiu pertrinti per sietelį, suberti manus, supilti pieną ir pavirti.
Masę atvėsinti, suberti cukrų ir druską, sudėti varškę, trynius ir viską išmaišyti. Galima įdėti razinų.
Baltymus suplakti ir atsargiai įmaišyti į morkų masę.
Kepti riebalais išteptoje formoje orkaitėje arba ant garų.
Patiekti suflė su sviestu arba grietine.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 450 gramų morkų
- 3 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės pieno
- 45 gramai manų kruopų
- 150 gramų varškės (riebi)
- šiek tiek druskos
- 15 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti, įpilti truputį vandens arba pieno ir išvirti.
Virtas morkas kartu su skysčiu pertrinti per sietelį, suberti manus, supilti pieną ir pavirti.
Masę atvėsinti, suberti cukrų ir druską, sudėti varškę, trynius ir viską išmaišyti. Galima įdėti razinų.
Baltymus suplakti ir atsargiai įmaišyti į morkų masę.
Kepti riebalais išteptoje formoje orkaitėje arba ant garų.
Patiekti suflė su sviestu arba grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą