REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (švieži arba džiovinti)
- 5 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 litrai sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje.
Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves.
Porą minučių pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu.
Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle.
Tinka valgyti pertrynus.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (švieži arba džiovinti)
- 5 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 litrai sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje.
Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves.
Porą minučių pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu.
Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle.
Tinka valgyti pertrynus.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą