INGREDIENTAI:
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   cinamono 
-   1.5 stiklinės   cukraus 
-   0.5 stiklinės   graikinių riešutų (kapoti) 
-   1 arbatinis šaukštelis   imbierų 
-   3 stiklinės   morkų (tarkuotos) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   muskato 
-   4 vienetai   kiaušinių 
-   2 stiklinės   kvietinių miltų 
-   2 arbatiniai šaukšteliai   sodos 
-   1 arbatinis šaukštelis   druskos 
-   1 stiklinė   aliejaus 
-   1 stiklinė   razinų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vidutinio dydžio inde sumaišome miltus, sodą, druską, cinamoną, muskatą bei imbierą.
 Dideliame inde mikseriu plakame cukrų ir aliejų.
 Po vieną įmaišome kiaušinius.
 Į šį mišinį supilame miltus ir viską gerai sumaišome.
 Tada dedame morkas, razinas bei riešutus ir vėl viską gerai sumaišome.
 Pasirinktą formą išklojame kepimo popieriumi ir į ją supilame tešlą.
 Kepame apie 40 minučių 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
 
 Skanaus
   Autorius: fdiscover.blogspot.com