Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek imbierų (šviežia šaknis)
- 1 kilogramas morkų
- 2 stiklinės vandens
- 30 gramų želatinos
- šiek tiek vaisių (smulkinti, cukruoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusėje stiklinės vandens išbrinkintą želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Smulkiai sutarkuokite morkas ir išspauskite sultis.
Morkų tarkių likučius bei mažą imbiero šaknies gabalėlį užpilkite likusiu vandeniu, pavirkite apie 15 min. ir perkoškite.
Nuovirą sumaišykite su spaustomis morkų sultimis, cukrumi, užvirinkite, supilkite želatiną, išmaišykite ir pastatykite šaltai.
Vos tik pradės stingti, drebučius išplakite iki standžių putų, supilstykite į taures, sustingdykite, papuoškite cukruotais vaisiais ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek imbierų (šviežia šaknis)
- 1 kilogramas morkų
- 2 stiklinės vandens
- 30 gramų želatinos
- šiek tiek vaisių (smulkinti, cukruoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pusėje stiklinės vandens išbrinkintą želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Smulkiai sutarkuokite morkas ir išspauskite sultis.
Morkų tarkių likučius bei mažą imbiero šaknies gabalėlį užpilkite likusiu vandeniu, pavirkite apie 15 min. ir perkoškite.
Nuovirą sumaišykite su spaustomis morkų sultimis, cukrumi, užvirinkite, supilkite želatiną, išmaišykite ir pastatykite šaltai.
Vos tik pradės stingti, drebučius išplakite iki standžių putų, supilstykite į taures, sustingdykite, papuoškite cukruotais vaisiais ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą