REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moliūgo, morkų, krapų drebučiai labai tiks su karštomis bulvėmis.

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų sultinio
  • 200 gramų moliūgų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos sultinyje apie 10 minučių verdu smulkintą svogūną, morką ir moliūgą. Daržoves nukošiu, o į atvėsusį sultinį beriu želatiną, palieku, kad išbrinktų apie 2 valandas. Vėliau pakaitinu, kad želatina ištirptų.
  2. Į sultinį supilu moliūgą ir svogūną, sutrinu trintuvu iki vientisos masės.
  3. Indą puošiu pjaustyta morka, krapais ir supilu moliūgo masę, palieku šaltai apie 8 valandas.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų