Moliūgo, morkų, krapų drebučiai labai tiks su karštomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- 500 mililitrų sultinio
 - 200 gramų moliūgų
 - 1 vienetas morkų
 - 1 vienetas svogūnų
 - 1 valgomasis šaukštas želatinos
 - 2 arbatiniai šaukšteliai krapų
 
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos sultinyje apie 10 minučių verdu smulkintą svogūną, morką ir moliūgą. Daržoves nukošiu, o į atvėsusį sultinį beriu želatiną, palieku, kad išbrinktų apie 2 valandas. Vėliau pakaitinu, kad želatina ištirptų.
 - Į sultinį supilu moliūgą ir svogūną, sutrinu trintuvu iki vientisos masės.
 - Indą puošiu pjaustyta morka, krapais ir supilu moliūgo masę, palieku šaltai apie 8 valandas.
 
REKLAMA
 
  
