Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek imbierų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų jūros kopūstų
- 200 gramų kopūstų (rauginti)
- 1 vienetas morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas pomidorų pastos (sūdyti)
- 1 valgomasis šaukštas spanguolių
- 0.5 stiklinės majonezo
- 2 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- 60 gramų žuvies (karšto rūkymo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, morkas ir burokėlius - kubeliais, žuvį - gabaliukais.
Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir prieskoniais, imbieru.
Paskaninti kapotais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek imbierų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų jūros kopūstų
- 200 gramų kopūstų (rauginti)
- 1 vienetas morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas pomidorų pastos (sūdyti)
- 1 valgomasis šaukštas spanguolių
- 0.5 stiklinės majonezo
- 2 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- 60 gramų žuvies (karšto rūkymo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, morkas ir burokėlius - kubeliais, žuvį - gabaliukais.
Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir prieskoniais, imbieru.
Paskaninti kapotais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą