REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų jūros kopūstų
  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos (sūdyti)
  • 1 valgomasis šaukštas spanguolių
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 60 gramų žuvies (karšto rūkymo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, morkas ir burokėlius - kubeliais, žuvį - gabaliukais.
    Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir prieskoniais, imbieru.
    Paskaninti kapotais žalumynais.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų jūros kopūstų
  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos (sūdyti)
  • 1 valgomasis šaukštas spanguolių
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 60 gramų žuvies (karšto rūkymo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, morkas ir burokėlius - kubeliais, žuvį - gabaliukais.
    Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir prieskoniais, imbieru.
    Paskaninti kapotais žalumynais.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų