REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 saujos migdolų (plokštelės)
  • 70 gramų žemės riešutų (malti)
  • 200 gramų sausainių (minkšti, apvalūs)
  • 120 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 80 gramų baltojo šokolado (trupintas arba tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam receptui naudojame apvalius ir minkštus sausainius, kad gerai įsmigtų migdolų plokštelės.
    Ištirpiname puode sviestą ir įmaišome į jį cukraus pudrą, kakavą, romą.
    Tuomet įmaišome medų ir maltus žemės riešutus. Gaunama šokolado masė.
    Į sausainiukus susmaigstome migdolų plokšteles ir viską apliejame pasigaminta šokolado mase.
    Viską apibarstome tarkuotu baltuoju šokoladu.
    Paliekame šaltai, kad šokoladas sustingtų ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Natalija

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 saujos migdolų (plokštelės)
  • 70 gramų žemės riešutų (malti)
  • 200 gramų sausainių (minkšti, apvalūs)
  • 120 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 80 gramų baltojo šokolado (trupintas arba tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam receptui naudojame apvalius ir minkštus sausainius, kad gerai įsmigtų migdolų plokštelės.
    Ištirpiname puode sviestą ir įmaišome į jį cukraus pudrą, kakavą, romą.
    Tuomet įmaišome medų ir maltus žemės riešutus. Gaunama šokolado masė.
    Į sausainiukus susmaigstome migdolų plokšteles ir viską apliejame pasigaminta šokolado mase.
    Viską apibarstome tarkuotu baltuoju šokoladu.
    Paliekame šaltai, kad šokoladas sustingtų ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Natalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų