REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų miltai
  • 10 gramų sausų mielių
  • 250 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų miltai
  • 10 gramų sausų mielių
  • 250 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus ir 2 v.š. šilto pieno. Palikti kol suputos.
    Miltus nusijoti, viduryje padaryti duobutę ir supilti pakilusias mieles.
    Pilti piena, aliejų ir išplaktą kaiušinį (truputį kiaušinio palikti aptepimui).
    Tešlą minkyti, kol nelips prie rankų.
    Palikti kilti.
  2. Tešlą kildinti du kartus.
    Tuomet imti nedidelius tešlos gabalėlius, padaryti rutuliukus ir žirklių pagalbą iškirpti ausytes.
    Dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 10 minučių, prieš baigiant kepti aptepti paktu kiaušiniu.
    Skanaus! :)

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų