REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui: sauja džiovintų grybų, svogūnas, juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.

    Mieles ištrinti su šaukštu cukraus ir palikti šiltoje vietoje. Miltus persijoti, supilti šiltą pieną, ištirpintą margariną, pakilusias mieles, įmušti kiaušinį, įberti žiupsnelį druskos, ir minkyti tol, kol tešla taps vientisa ir nelips prie rankų. Po to uždengti dubenį rankšluosčiu ir palikti šiltai porai valandų. Pakilusią tešlą iškočioti piršto storumo lakštu. Stikline išspausti skritulius. Ant kiekvieno jų, per vidurį dėti įdaro ir sulipinti. Virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
    Įdarui džiovintus grybus išmirkyti, išvirti, sumalti ir sumaišyti su smulkiai supjaustytu ir pakepintu aliejuje svogūnu.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui: sauja džiovintų grybų, svogūnas, juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.

    Mieles ištrinti su šaukštu cukraus ir palikti šiltoje vietoje. Miltus persijoti, supilti šiltą pieną, ištirpintą margariną, pakilusias mieles, įmušti kiaušinį, įberti žiupsnelį druskos, ir minkyti tol, kol tešla taps vientisa ir nelips prie rankų. Po to uždengti dubenį rankšluosčiu ir palikti šiltai porai valandų. Pakilusią tešlą iškočioti piršto storumo lakštu. Stikline išspausti skritulius. Ant kiekvieno jų, per vidurį dėti įdaro ir sulipinti. Virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
    Įdarui džiovintus grybus išmirkyti, išvirti, sumalti ir sumaišyti su smulkiai supjaustytu ir pakepintu aliejuje svogūnu.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų