REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų.
Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos.
Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų.
Blynai kepami per visą keptuvę (jei ne per visą, vadinsis sklindžiai) įkaitintame aliejuje.
Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu ir su uogomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų.
Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos.
Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų.
Blynai kepami per visą keptuvę (jei ne per visą, vadinsis sklindžiai) įkaitintame aliejuje.
Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu ir su uogomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą