Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 6 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 600 gramų mesos (su kaulais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama.
Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus.
Jautienos bei avienos kaulai verdami apie 4 val., o kiaulienos bei veršienos 3 val.
Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį.
Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 6 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 600 gramų mesos (su kaulais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama.
Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus.
Jautienos bei avienos kaulai verdami apie 4 val., o kiaulienos bei veršienos 3 val.
Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį.
Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą