• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų menkių
  • šiek tiek majonezo
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atvėsintą žuvį ištriname prieskoniais bei druska ir paliekame marinuotis keletui valandų.
    Pakepiname šiaudeliais supjaustytas morkas su svogūnais.
    Į atskirą folijos lakštą įdedame po vieną gabalėlį filė, sudedame keptas morkas su svogūnu, užbarstome tarkuoto sūrio ir dedame gerą šaukštą majonezo ant viršaus.
    Susukame viską į foliją ir kepame apie 25 minutes 170 laipsnių temperatūroje.
    Skaniausia su bulvių koše.
    Skanaus.

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų menkių
  • šiek tiek majonezo
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atvėsintą žuvį ištriname prieskoniais bei druska ir paliekame marinuotis keletui valandų.
    Pakepiname šiaudeliais supjaustytas morkas su svogūnais.
    Į atskirą folijos lakštą įdedame po vieną gabalėlį filė, sudedame keptas morkas su svogūnu, užbarstome tarkuoto sūrio ir dedame gerą šaukštą majonezo ant viršaus.
    Susukame viską į foliją ir kepame apie 25 minutes 170 laipsnių temperatūroje.
    Skaniausia su bulvių koše.
    Skanaus.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų