Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų menkių
- šiek tiek majonezo
- 150 gramų pieno
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atvėsintą žuvį ištriname prieskoniais bei druska ir paliekame marinuotis keletui valandų.
Pakepiname šiaudeliais supjaustytas morkas su svogūnais.
Į atskirą folijos lakštą įdedame po vieną gabalėlį filė, sudedame keptas morkas su svogūnu, užbarstome tarkuoto sūrio ir dedame gerą šaukštą majonezo ant viršaus.
Susukame viską į foliją ir kepame apie 25 minutes 170 laipsnių temperatūroje.
Skaniausia su bulvių koše.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų menkių
- šiek tiek majonezo
- 150 gramų pieno
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atvėsintą žuvį ištriname prieskoniais bei druska ir paliekame marinuotis keletui valandų.
Pakepiname šiaudeliais supjaustytas morkas su svogūnais.
Į atskirą folijos lakštą įdedame po vieną gabalėlį filė, sudedame keptas morkas su svogūnu, užbarstome tarkuoto sūrio ir dedame gerą šaukštą majonezo ant viršaus.
Susukame viską į foliją ir kepame apie 25 minutes 170 laipsnių temperatūroje.
Skaniausia su bulvių koše.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą