REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų (nedidelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų menkių (filė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 1 vienetas briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabalėliais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Palaikyti pusvalandį, kad aliejus įsigertų. Filė pamirkyti kiaušinio plakinyje ir kepti, nuolat vartant, ant mažos ugnies. Briuselio kopūstą ir morkas išvirti, įdedant citrinos žievelę, ir supjaustyti mažais gabalėliais. Nepamiršti į vandenį įdėti dvi skilteles česnako.

    Kai žuvis bus beveik iškepusi, įdėti į keptuvę du išilgai perpjautus bananus. Užlašinti ant žuvies ir bananų citrinos sulčių. Pakepti 2 minutes.

    Išimti Briuselio kopūstą ir morkas ir sudėti į salotų dubenį. Įspausti 10 lašus citrinos sulčių ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pipirais pagal skonį. Viską išmaišyti.

    Iškepusią žuvį įdėti kartu su bananais į lėkštę ir šalia sudėti salotas.

    Skanaus!

    p.s. Valgyti su sausu raudonu vynu.

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų (nedidelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų menkių (filė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 1 vienetas briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabalėliais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Palaikyti pusvalandį, kad aliejus įsigertų. Filė pamirkyti kiaušinio plakinyje ir kepti, nuolat vartant, ant mažos ugnies. Briuselio kopūstą ir morkas išvirti, įdedant citrinos žievelę, ir supjaustyti mažais gabalėliais. Nepamiršti į vandenį įdėti dvi skilteles česnako.

    Kai žuvis bus beveik iškepusi, įdėti į keptuvę du išilgai perpjautus bananus. Užlašinti ant žuvies ir bananų citrinos sulčių. Pakepti 2 minutes.

    Išimti Briuselio kopūstą ir morkas ir sudėti į salotų dubenį. Įspausti 10 lašus citrinos sulčių ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pipirais pagal skonį. Viską išmaišyti.

    Iškepusią žuvį įdėti kartu su bananais į lėkštę ir šalia sudėti salotas.

    Skanaus!

    p.s. Valgyti su sausu raudonu vynu.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų