• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena ((kumpeliai su odele) )
  • 1 žiupsnelis kario ((ant peilio galiuko))
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 žiupsnelis prieskonių ((vištienai) )
  • 1 žiupsnelis prieskonių (Provanso arba viduržemio regiono)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena ((kumpeliai su odele) )
  • 1 žiupsnelis kario ((ant peilio galiuko))
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 žiupsnelis prieskonių ((vištienai) )
  • 1 žiupsnelis prieskonių (Provanso arba viduržemio regiono)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos kumpeliai ištrinami medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei Viduržemio jūros žolelių mišiniu.
  2. Pamarinuojami per naktį šaldytuve.
  3. Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200 laipsnių kepama 30 –35 min.
  4. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo. Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų