Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 300 gramų grybų (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nukoškite, per sietelį perplaukite (nebūtina). Juos sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska, grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 300 gramų grybų (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nukoškite, per sietelį perplaukite (nebūtina). Juos sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska, grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą