• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų burokėlių (marinuoti)
  • 1.5 litro kefyro
  • 1 vienetas agurkų (ilgavaisiai )
  • 4 vienetai kiaušinių ( virti)
  • 100 gramų svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų burokėlių (marinuoti)
  • 1.5 litro kefyro
  • 1 vienetas agurkų (ilgavaisiai )
  • 4 vienetai kiaušinių ( virti)
  • 100 gramų svogūnų laiškų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų