REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1.5 litro vandens
  • 1 kilogramas žaliuokių
  • 1.5 valgomojo šaukšto druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žaliuokes geriausia sūdyti arba šaldyti, bet jei sugalvojot užsimarinuoti, tai irgi tinka.

    Žaliuokes švariai nuplaukite, kad neliktų smėlio. Sudėkite į puodą ir iki pusės užpilkite vandeniu. Kai užvirs, įdėkite druskos, pipirų, lauro, acto. Pavirus kelias minutes verdančias supilkite į stiklainius ir užsukite, apverskite stiklainius ir laikykite kol atšals. Atšalusias laikykite šaldytuve (gali išstovėti iki pavasario).

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1.5 litro vandens
  • 1 kilogramas žaliuokių
  • 1.5 valgomojo šaukšto druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žaliuokes geriausia sūdyti arba šaldyti, bet jei sugalvojot užsimarinuoti, tai irgi tinka.

    Žaliuokes švariai nuplaukite, kad neliktų smėlio. Sudėkite į puodą ir iki pusės užpilkite vandeniu. Kai užvirs, įdėkite druskos, pipirų, lauro, acto. Pavirus kelias minutes verdančias supilkite į stiklainius ir užsukite, apverskite stiklainius ir laikykite kol atšals. Atšalusias laikykite šaldytuve (gali išstovėti iki pavasario).

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų