Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1.5 litro vandens
- 1 kilogramas žaliuokių
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žaliuokes geriausia sūdyti arba šaldyti, bet jei sugalvojot užsimarinuoti, tai irgi tinka.
Žaliuokes švariai nuplaukite, kad neliktų smėlio. Sudėkite į puodą ir iki pusės užpilkite vandeniu. Kai užvirs, įdėkite druskos, pipirų, lauro, acto. Pavirus kelias minutes verdančias supilkite į stiklainius ir užsukite, apverskite stiklainius ir laikykite kol atšals. Atšalusias laikykite šaldytuve (gali išstovėti iki pavasario).
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1.5 litro vandens
- 1 kilogramas žaliuokių
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žaliuokes geriausia sūdyti arba šaldyti, bet jei sugalvojot užsimarinuoti, tai irgi tinka.
Žaliuokes švariai nuplaukite, kad neliktų smėlio. Sudėkite į puodą ir iki pusės užpilkite vandeniu. Kai užvirs, įdėkite druskos, pipirų, lauro, acto. Pavirus kelias minutes verdančias supilkite į stiklainius ir užsukite, apverskite stiklainius ir laikykite kol atšals. Atšalusias laikykite šaldytuve (gali išstovėti iki pavasario).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą