Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek laurų lapų (džiovinti lapeliai)
- 3 kilogramai paprikų
- 0.5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
- 0.5 stiklinės acto (9%)
- 1 litras vandens
- 3 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas supjaustykite į 4-6 dalis.
Mišinį iš vandens, aliejaus, acto, cukraus, druskos ir pipirų užvirkite puode.
Tada sumeskite paprikas, kelis lauro lapelius ir 3-5 minutes pavirkite.
Paprikas dėkite į švarius stiklainius ir užpilkite skysčiu iki viršaus.
Sandariai užsukite dangtelius ir apverskite stiklainius.
PS: Lauro lapų į stiklainius nedėkite, nes sakoma, kad jie sukelia rūgimą.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek laurų lapų (džiovinti lapeliai)
- 3 kilogramai paprikų
- 0.5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
- 0.5 stiklinės acto (9%)
- 1 litras vandens
- 3 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas supjaustykite į 4-6 dalis.
Mišinį iš vandens, aliejaus, acto, cukraus, druskos ir pipirų užvirkite puode.
Tada sumeskite paprikas, kelis lauro lapelius ir 3-5 minutes pavirkite.
Paprikas dėkite į švarius stiklainius ir užpilkite skysčiu iki viršaus.
Sandariai užsukite dangtelius ir apverskite stiklainius.
PS: Lauro lapų į stiklainius nedėkite, nes sakoma, kad jie sukelia rūgimą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą