REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas paprikų (žalioji)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų jautienos (virta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (moliūgų sėklų)
  • 1 valgomasis šaukštas kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtą jautieną supjaustyti riekelėmis.
    Agurką ir kaparėlius susmulkinti.
    Išmaišyti actą su moliūgų sėklų aliejumi, suberti agurką, kaparėlius, įdėti pagal skonį druskos ir juodųjų pipirų. Gerai išmaišyti ir užpilti supjaustytą jautieną. 15 minučių pamarinuoti.
    Kietai išvirti kiaušinius ir supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais, išvalytas ir per pusę perpjautas paprikas - plonais pusžiedžiais.
    Jautieną sudėlioti į lekštes, ant viršaus sudėti kiaušinius ir užberti pjaustytus svogūną ir paprikas.
    Patiekiama su juoda duona. Vietoj jautienos galima imti veršieną, dešrą ar rūkytą liežuvį.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų