REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3/4 arbatinio šaukštelio cukraus
- 3 česnakų
- 4 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (džiovinti)
- 5 vienetai laurų lapų
- 2/5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
- 5 ir 7/10 mililitro acto (70%)
- 500 gramų pievagrybių
- 1/3 stiklinės vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplauti, perpjauti per pusę.
Česnakus išspausti.
Sudėti visus ingredientus į keptuvę, išskyrus česnaką.
Užvirinti ant vidutinės ugnies, po to sumažinti ugnį ir virti uždengus 5 min.
Išjungti ugnį ir sudėti česnaką.
Grybus atvėsinti ir sudėti į stiklainį, padėti į šaldytuvą.
Palaikyti šaldytuve mažiausiai 4 val.
INGREDIENTAI:
- 3/4 arbatinio šaukštelio cukraus
- 3 česnakų
- 4 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (džiovinti)
- 5 vienetai laurų lapų
- 2/5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
- 5 ir 7/10 mililitro acto (70%)
- 500 gramų pievagrybių
- 1/3 stiklinės vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplauti, perpjauti per pusę.
Česnakus išspausti.
Sudėti visus ingredientus į keptuvę, išskyrus česnaką.
Užvirinti ant vidutinės ugnies, po to sumažinti ugnį ir virti uždengus 5 min.
Išjungti ugnį ir sudėti česnaką.
Grybus atvėsinti ir sudėti į stiklainį, padėti į šaldytuvą.
Palaikyti šaldytuve mažiausiai 4 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą