Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 5 vienetai pievagrybių (didieji)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 5 vienetai pievagrybių (didieji)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą