INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- 30 gramų salierų (gumbai)
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 100 gramų makaronų
- 200 gramų dešros (Biovela)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (daržovėms)
- 120 gramų brokolių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirkite susmulkintą kekėmis brokolį, virkite kelias minutes, vandenį nukoškite ir taip pat leiskite atvėsti. Morką ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite nedideliame vandens kiekyje, kai išvirs nukoškite vandenį ir leiskite atvėsti. Tada sudėkite į dubenį makaronus, kubeliais pjaustytą dešrą, daržoves, brokolius, užbarstykite prieskoniais ir smulkintais krapais, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Gerai išmaišykite, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus!
Autorius: Janina
REKLAMA