REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas krapų (ryšulėlis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų makaronų (kaspinėliai)
  • 400 gramų pievagrybių
  • 150 gramų grietinėlės
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagal nurodymus ant pakelio išvirkite makaronų kaspinėlius. Juos perpilkit šaltu vandeniu ir įdėkite šaukštą sviesto, jam tirpstant, pamaišykite. Palikite stovėti uždengtus. Svieste pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūno galvą, o šiems apskrudus, sudėkite nuplautus bei griežinėliais susmulkintus pievagrybius ir kepinkite toliau. Paskaninkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir supilkite grietinėlę. Troškinkite apie 10 minučių. Tuomet ant grybų sudėkite virtus makaronus, apibarstykite smulkintais krapais ir dar kelias minutes pakepinkite. Prieš tiekdami, apibarstykite tarkuotu parmezanu.
    Papuoškite petražolės šakele bei marinuotais pievagrybiais, susmeigtais mediniu iešmeliu.
    Skanaus ;)

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas krapų (ryšulėlis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų makaronų (kaspinėliai)
  • 400 gramų pievagrybių
  • 150 gramų grietinėlės
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagal nurodymus ant pakelio išvirkite makaronų kaspinėlius. Juos perpilkit šaltu vandeniu ir įdėkite šaukštą sviesto, jam tirpstant, pamaišykite. Palikite stovėti uždengtus. Svieste pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūno galvą, o šiems apskrudus, sudėkite nuplautus bei griežinėliais susmulkintus pievagrybius ir kepinkite toliau. Paskaninkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir supilkite grietinėlę. Troškinkite apie 10 minučių. Tuomet ant grybų sudėkite virtus makaronus, apibarstykite smulkintais krapais ir dar kelias minutes pakepinkite. Prieš tiekdami, apibarstykite tarkuotu parmezanu.
    Papuoškite petražolės šakele bei marinuotais pievagrybiais, susmeigtais mediniu iešmeliu.
    Skanaus ;)

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų