Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 0.5 litro grietinės
- 30 gramų želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 1 vienetas biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasigamintą ar nusipirktą biskvitą perpjauti pusiau ir dėti į formą. Tada pasigaminti pertepimą.
Viską gerai išmaišyti su mikseriu. Ištirpinti želatiną, ją atvėsinti ir supilti į grietinės masę. Trumpam palaikyti šaldytuve. Tada pusę masės pilti ant biskvito, uždėti likusį biskvitą, vėl grietinės masę. Papuošti uogomis ar vaisiais. Palikti per naktį šaldytuve.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 0.5 litro grietinės
- 30 gramų želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 1 vienetas biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasigamintą ar nusipirktą biskvitą perpjauti pusiau ir dėti į formą. Tada pasigaminti pertepimą.
Viską gerai išmaišyti su mikseriu. Ištirpinti želatiną, ją atvėsinti ir supilti į grietinės masę. Trumpam palaikyti šaldytuve. Tada pusę masės pilti ant biskvito, uždėti likusį biskvitą, vėl grietinės masę. Papuošti uogomis ar vaisiais. Palikti per naktį šaldytuve.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą