Pasigamintą ar nusipirktą biskvitą perpjauti pusiau ir dėti į formą. Tada pasigaminti pertepimą. Viską gerai išmaišyti su mikseriu. Ištirpinti želatiną, ją atvėsinti ir supilti į grietinės masę. Trumpam palaikyti šaldytuve. Tada pusę masės pilti ant biskvito, uždėti likusį biskvitą, vėl grietinės masę. Papuošti uogomis ar vaisiais. Palikti per naktį šaldytuve. Skanaus!
Autorius: Loreta Č.
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
0.5 litro grietinės
30 gramų želatinos
šiek tiek vanilinio cukraus
1 vienetas biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasigamintą ar nusipirktą biskvitą perpjauti pusiau ir dėti į formą. Tada pasigaminti pertepimą. Viską gerai išmaišyti su mikseriu. Ištirpinti želatiną, ją atvėsinti ir supilti į grietinės masę. Trumpam palaikyti šaldytuve. Tada pusę masės pilti ant biskvito, uždėti likusį biskvitą, vėl grietinės masę. Papuošti uogomis ar vaisiais. Palikti per naktį šaldytuve. Skanaus!