INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų morkų (virtos)
- 200 gramų obuolių
- 200 gramų jautienos liežuvio (virtas)
- šiek tiek acto
- 1.5 stiklinės majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirtos daržovės, obuoliai bei liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje.
Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą.
Prieš patiekiant papuošiamos virtomis morkomis.
Skanaus.
Autorius: Milena
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų morkų (virtos)
- 200 gramų obuolių
- 200 gramų jautienos liežuvio (virtas)
- šiek tiek acto
- 1.5 stiklinės majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirtos daržovės, obuoliai bei liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje.
Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą.
Prieš patiekiant papuošiamos virtomis morkomis.
Skanaus.
Autorius: Milena
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI