INGREDIENTAI:
  -   300 gramų   bulvių (virtos) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   200 gramų   morkų (virtos) 
-   200 gramų   obuolių 
-   200 gramų   jautienos liežuvio (virtas) 
-   šiek tiek   acto 
-   1.5 stiklinės   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išvirtos daržovės, obuoliai bei liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje.
 Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą.
 Prieš patiekiant papuošiamos virtomis morkomis.
 Skanaus.
   Autorius: Milena 
           INGREDIENTAI:
  -   300 gramų   bulvių (virtos) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   200 gramų   morkų (virtos) 
-   200 gramų   obuolių 
-   200 gramų   jautienos liežuvio (virtas) 
-   šiek tiek   acto 
-   1.5 stiklinės   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išvirtos daržovės, obuoliai bei liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje.
 Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą.
 Prieš patiekiant papuošiamos virtomis morkomis.
 Skanaus.
   Autorius: Milena 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI