Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 7 stiklinės kvietinių miltų
- 7/10 litro rūgpienio
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite.
Į sutarkuotas bulves supilkite rūgpienį bei stiklinę miltų ir paminkę palikite nakčiai pastovėti.
Kitą dieną supilkite likusius miltus, įdėkite druskos ir išminkykite.
Iš gautos masės formuokite bandeles ir dėkite jas ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 7 stiklinės kvietinių miltų
- 7/10 litro rūgpienio
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite.
Į sutarkuotas bulves supilkite rūgpienį bei stiklinę miltų ir paminkę palikite nakčiai pastovėti.
Kitą dieną supilkite likusius miltus, įdėkite druskos ir išminkykite.
Iš gautos masės formuokite bandeles ir dėkite jas ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą