REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 2 stiklinės pieno
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 350 gramų silkių (file)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 2 stiklinės pieno
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 350 gramų silkių (file)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite.
  2. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite.
  3. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų