INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   medaus 
-   1 vienetas   morkų 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   šiek tiek   kiaulienos šonkaulių 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   šiek tiek   kvietinių miltų 
-   šiek tiek   alyvuogių aliejaus 
-   0.5 litro   pieno 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   citrinpipirių 
-   šiek tiek   krapų 
-   šiek tiek   provanso žolelių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Lietinių tešlai:
 įmušame kiaušinius į dubenį ir suplakame. Po to įpilame pieną, dedame druską pagal skonį, medų, alyvuogių aliejų (2 šaukštai) ir viską gerai išmaišome. Tuomet dedame miltus, kol gausime pusiau skystą tešlą.
 Kepame lietinius.
 
 Kiaulienos šonkauliukus ištriname citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir įdedame į puodą virti. Išvirus šonkauliukams atskiriame mėsą nuo kaulo ir sumalame. Po to įdedame pakepintus alyvuogių aliejuje svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišome. Gautą masę dedame ant lietinių ir sulankstome lietinį. Susuktus lietinius apkepame keptuvėje. Pateikiame su grietine.
 Skanaus.
   Autorius: Jelena 
     REKLAMA