INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 300 mililitrų pieno
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 200 gramų kumpio (Biovela)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį supjaustykite labai plonais griežinėliais, plaktuvu išplakite kiaušinius su druska. Supilkite aliejų ir pieną, vėl išplakite. Suberkite miltus ir vėl išplakite. Lietinius apkepkite iš abiejų pusių ant keptuvės. Į kiekvieną lietinį įvyniokite po 2 griežinėlius kumpio. Sutarkuokite sūrį ir uždėkite pjaustytas žoleles ant kumpio. Susuktus blynus apkepkite keletą minučių keptuvėje.
Autorius: Jūratė
REKLAMA