REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų dešrelių (pieniškos, įdarui)
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek vandens (pagal poreikį)
  • 250 gramų grybų (šampinjonai, įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kvietinių miltų, kiaušinio ir vandens užmaišome skystoką tešlą ir iškepame didelius blynus.
    Įdarui skirtus produktus smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje. Apskrudinti nereikia. Baigus kepti, įdedame pomidorų padažo. Išmaišome. Įdarą dedame ant iškepto blyno, sulankstome i kvadratėlį. Apkepame keptuvėje, kol gražiai paskrus. Valgome su grietine. Skanūs ir šalti.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų dešrelių (pieniškos, įdarui)
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek vandens (pagal poreikį)
  • 250 gramų grybų (šampinjonai, įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kvietinių miltų, kiaušinio ir vandens užmaišome skystoką tešlą ir iškepame didelius blynus.
    Įdarui skirtus produktus smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje. Apskrudinti nereikia. Baigus kepti, įdedame pomidorų padažo. Išmaišome. Įdarą dedame ant iškepto blyno, sulankstome i kvadratėlį. Apkepame keptuvėje, kol gražiai paskrus. Valgome su grietine. Skanūs ir šalti.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų