REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų (nuplikyti)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kalakutienos (filė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • šiek tiek vandens (pagal tirštumą)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų žiedinių kopūstų (šaldyti)
  • 200 gramų brokolių (šaldyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinių, vandens, aliejaus, cukraus bei druskos užmaišome neriebios grietinės tirštumo lietinių tešlą ir aliejuje iškepame lietinius.
    Įdarui pakepiname atskirai paukštieną ir daržoves.
    Prieš kepindami kalakutienos filė, ją supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais ir per naktį palaikome įtrintą česnaku, pipirais, druska bei kmynais.
    Prieš kepindami daržoves, jas smulkiname taip: morkas - mažais kubeliais, šaldytas daržoves kiek smulkiau, nei buvo, svogūną su česnaku - smulkiai.
    Akepinę tiek paukštieną, tiek daržoves, viską sumaišome, apšlakstome sojos padažu, apibarstome nuplikytais kmynais, druska, pipirais bei trupučiu cukraus.
    Ant kiekvieno lietinio dedame įdaro, kraštus užlakstome ir susukame į volelį.
    Apkepame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
    Patiekiame su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų (nuplikyti)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kalakutienos (filė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • šiek tiek vandens (pagal tirštumą)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų žiedinių kopūstų (šaldyti)
  • 200 gramų brokolių (šaldyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinių, vandens, aliejaus, cukraus bei druskos užmaišome neriebios grietinės tirštumo lietinių tešlą ir aliejuje iškepame lietinius.
    Įdarui pakepiname atskirai paukštieną ir daržoves.
    Prieš kepindami kalakutienos filė, ją supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais ir per naktį palaikome įtrintą česnaku, pipirais, druska bei kmynais.
    Prieš kepindami daržoves, jas smulkiname taip: morkas - mažais kubeliais, šaldytas daržoves kiek smulkiau, nei buvo, svogūną su česnaku - smulkiai.
    Akepinę tiek paukštieną, tiek daržoves, viską sumaišome, apšlakstome sojos padažu, apibarstome nuplikytais kmynais, druska, pipirais bei trupučiu cukraus.
    Ant kiekvieno lietinio dedame įdaro, kraštus užlakstome ir susukame į volelį.
    Apkepame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
    Patiekiame su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų