Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 5 vienetai obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 500 mililitrų pieno
- 350 mililitrų vandens
- 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (+ truputį kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, pienu bei 300 ml vandens.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Galiausiai į tešlą įmaišome aliejų ir iškepame keptuvėje su šiek tiek aliejaus lietinius blynus.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą su 50 ml vandens.
Į tą patį puodą sudedame medų, rudąjį cukrų, cinamoną bei citrinų sultis ir pakaitiname, kol obuoliai apverda, suminkštėja ir viskas susimaišo į vientisą masę.
Obuolių masę tepame ant iškeptų blynų ir kiekvieną blyną po du kartus perlenkiame.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 5 vienetai obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 500 mililitrų pieno
- 350 mililitrų vandens
- 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (+ truputį kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, pienu bei 300 ml vandens.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Galiausiai į tešlą įmaišome aliejų ir iškepame keptuvėje su šiek tiek aliejaus lietinius blynus.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą su 50 ml vandens.
Į tą patį puodą sudedame medų, rudąjį cukrų, cinamoną bei citrinų sultis ir pakaitiname, kol obuoliai apverda, suminkštėja ir viskas susimaišo į vientisą masę.
Obuolių masę tepame ant iškeptų blynų ir kiekvieną blyną po du kartus perlenkiame.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą