REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 gramai cukraus
  • 9 gramai česnakų
  • 2 gramai kalendrų (mlata)
  • 500 gramų morkų
  • 10 gramų svogūnų
  • 80 saulėgrąžų aliejaus (verdantis)
  • 30 gramų acto (obuolių)
  • 5 gramai druskos
  • 1 gramas čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais ar ryžiais.
    Tai idealus garnyras prie mėsos, paukštienos bei žuvies.
    Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis.
    Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles.
    Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais su specialia tarka.
    Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti ir šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis.
    Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
    80 g saulėgrąžų aliejaus pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
    Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve.
    Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve, uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas.
    Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 8 gramai cukraus
  • 9 gramai česnakų
  • 2 gramai kalendrų (mlata)
  • 500 gramų morkų
  • 10 gramų svogūnų
  • 80 saulėgrąžų aliejaus (verdantis)
  • 30 gramų acto (obuolių)
  • 5 gramai druskos
  • 1 gramas čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais ar ryžiais.
    Tai idealus garnyras prie mėsos, paukštienos bei žuvies.
    Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis.
    Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles.
    Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais su specialia tarka.
    Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti ir šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis.
    Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
    80 g saulėgrąžų aliejaus pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
    Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve.
    Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve, uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas.
    Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų