• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai morkų (virtos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 100 gramų lašišų
  • šiek tiek majonezo
  • 30 gramų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 200 gramų grybų (virti)
  • 1 vienetas lavašo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirai viską (išskyrus lavašą) susmulkinus apkepam aliejuje, sumaišome, įdedame maltų pipirų, prieskonių, sumaišome su majonezu.
    Lavašą aptepame majonezu, aptepame paruošta mase, suvyniojame voleliu, kiek atšaldome paslėgę, supjaustome ir ragaujame.
    Pigu ir skanu.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai morkų (virtos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 100 gramų lašišų
  • šiek tiek majonezo
  • 30 gramų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 200 gramų grybų (virti)
  • 1 vienetas lavašo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirai viską (išskyrus lavašą) susmulkinus apkepam aliejuje, sumaišome, įdedame maltų pipirų, prieskonių, sumaišome su majonezu.
    Lavašą aptepame majonezu, aptepame paruošta mase, suvyniojame voleliu, kiek atšaldome paslėgę, supjaustome ir ragaujame.
    Pigu ir skanu.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų